Lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Kayıt işlemi başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Sayın ziyaretçimiz,
İletişim bilgileriniz ve mesajınız tarafımıza ulaşmıştır.
Proje danışmanlarımız en kısa sürede geri dönüş yapacaktır.
Teşekkürler
Dekon İnşaat tarafından Suadiye'de hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist projesi, toplam 5.500 m2 alan üzerine inşa ediliyor.
Projemizde toplam 3 blok ve 152 daireden oluşmaktadır. 90 m2' ile 233 m2 aralığında, 2+1, 3+1 daireler ile 3+1 ve 4+2 teraslı, deniz manzaralı dubleks daireler bulunmaktadır.
Dekon Ametist bulunduğu lokasyonda diğer yerleşim alanlarından farklı olarak birçok sosyal alana sahiptir. Projemizde açık yüzme havuzu, sauna, zen bahçesi, fitness salonu, çocuk oyun alanları, çok amaçlı açık spor alanı, kafe, 2 katlı kapalı otopark bulunmaktadır.
Bu projedeki dairelere 60 Ay 1,04 faiz ve 120 Ay 1,10 banka faizi fırsatı ile sahip olabilirsiniz.
Sitemizde verilen faiz oranları güncel faiz oranları olup, bankaların yaptığı değişiklikler esas alınacaktır